Αν πρόκειται να κάνετε μερική ή ολική αντικατάσταση κουφωμάτων, η εταιρεία Τεχνικά Έργα Μ.ΕΠΕ έχει την λύση για εσάς.

Εφαρμόζουμε προδιαγραφές ποιότητας εξασφαλίζοντας υψηλή αντοχή και λειτουργικότητα, με τις πιο αναγνωρισμένες και αξιόπιστες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επίσης μεταλλικές κατασκευές – σιδηροκατασκευές , μεταλλικές σκάλες, μεταλλικές πόρτες, γκαραζόπορτες, ρολά ασφαλείας, σίτες.

Παράλληλα η εταιρεία Τεχνικά Έργα Μ. ΕΠΕ εμπορεύεται εξαρτήματα και γενικότερα υλικά αφού διαθέτει άδεια από το υπουργείο βιομηχανίας που επιτρέπει την χονδρική πώληση.

Κουφώματα Αλουμινίου

Η Τεχνικά Έργα Μ.ΕΠΕ σας προτείνει μια μεγάλη γκάμα από ποιοτικά κουφώματα αλουμινίου:
Ανοιγόμενα, ενεργειακά ανοιγόμενα, συμβατικά ανοιγόμενα, συρόμενα κουφώματα, ανασηκούμενα συρόμενα, πτυσσόμενα, φυσαρμόνικες, περιστρεφόμενα, καρμανιόλες, ανασυρόμενα, αίθρια, εσωτερικά χωρίσματα και υαλοπετάσματα.
Επιλέξτε τα κουφώματα που σας ταιριάζουν και επικοινωνήστε μαζί μας, για περισσότερες πληροφορίες.

Σίτες

Η εταιρεία μας διαθέτει διάφορα είδη σιτών που καλύπτουν την κάθε ανάγκη και ιδιαιτερότητα της κατασκευής κουφωμάτων. Σίτες πλισέ, σίτες κάθετης κίνησης, σίτες οριζόντιας κίνησης, σίτες ανοιγόμενες, συρόμενες σίτες τελάρο, σίτα σε ρολό, σίτα σε μπάρα, ηλεκτροκίνητες σίτες καθώς και εξαρτήματα σίτας. Σε εμάς θα βρείτε τον τύπο σίτας που σας ταιριάζει.

Ρολά ασφαλείας

Οι σύγχρονες ανάγκες στον τομέα των ρολών ασφαλείας, ολοένα και αυξάνονται. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον η Τεχνικά Έργα Μ.ΕΠΕ με την τεχνογνωσία που διαθέτει έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Διαθέτουμε ρολά κλειστού τύπου, ρολά ασφαλείας διάτρητα και ρολά ασφαλείας δικτυωτά. Σας εγγυόμαστε την προστασία και την σιγουριά που χρειάζεστε.

Μεταλλικές σκάλες

Η εταιρεία μας κατασκευάζει σκάλες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, παραδοσιακές και μοντέρνες δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια και στην εξοικονόμηση χώρου. 

Γκαραζόπορτες

Η Τεχνικά Έργα Μ.ΕΠΕ εισάγει, διαθέτει και τοποθετεί γκαραζόπορτες υψηλής ποιότητας, καθώς και μια γκάμα από μηχανισμούς για συρόμενες και ανοιγόμενες καγκελόπορτες.

Μεταλλικές Πόρτες

Η εταιρεία μας κατασκευάζει και τοποθετεί πόρτες ανοιγόμενες ή συρόμενες βαρέως τύπου κατασκευής, με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και με τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Μεταλλικές κατασκευές

Σήμερα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε κατασκευές από σίδηρο, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, μετατρέποντας ένα μικρό κομμάτι μετάλλου σε έργο τέχνης.