Ανακαίνιση κατοικιών

Αναλαμβάνουμε για εσάς την ριζική ανακαίνιση της οικίας σας. Βελτιώνουμε και τροποποιούμε τους χώρους της κουζίνας σας, του μπάνιου σας και του καθιστικού σας. Ειδικευόμαστε στην αναπαλαίωση και ανακαίνιση φροντίζοντας πάντα να βελτιώνουμε τους χώρους σας. Συμβουλευτείτε λοιπόν τους ειδικούς.

Ανακαίνιση κουζίνας

Λαμβάνοντας υπόψη την λειτουργικότητα και την καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου σας, εξασφαλίζουμε για εσάς τον πιο ιδανικό σχεδιασμό για την ανακαίνιση της δικής σας κουζίνας.

Ανακαίνιση μπάνιου

Ο χώρος του μπάνιου είναι κατά βάση ο μικρότερος μεν χώρος του σπιτιού αλλά και ο μοναδικός, που σίγουρα επισκέπτονται καθημερινά όλα τα μέλη της οικογένειας και όχι μόνο. Επιλέξτε την εταιρεία μας και δεν θα φτιάξουμε απλά ένα “μπάνιο”, θα κατασκευάσουμε το μπάνιο των ονείρων σας.

Ανακαίνιση σαλονιού

Το σαλόνι είναι ο πιο δημοφιλής χώρος ενός σπιτιού. Πρέπει λοιπόν να ξέρετε ότι η σωστή διακόσμιση του  καθιστικού σας,  δεν εξαρτάται απο τίς διαστάσεις του χώρου, αλλά από τον τρόπο με τον οποίο θα το χρωματίσετε και θα το φωτίσετε.

Ανακαίνιση υπνοδωματίου

Η εταιρεία μας Τεχνικά Έργα Μ.ΕΠΕ, έχοντας τεχνογνωσία χρόνων μπορεί να δώσει στον προσωπικό σας  χώρο, την λειτουργικότητα και την ζεστασιά για στιγμές χαλάρωσης.

Ανακαίνιση εξωτερικών χώρων

Σπίτι δεν αποτελεί μόνο το εσωτερικό του σπιτιού αλλά και όλοι οι εξωτερικοί χώροι. Με την ευκαιρία μιας γενικής ανακαίνισης του σπιτιού, σωστό θα είναι και η ενασχόληση με τον κήπο ή την βεράντα. Αφήστε το έργο πάνω μας !!!!

Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

Η μεγάλη μας εμπειρία στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, μας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώσουμε την οποιαδήποτε εργασία με ταχύτητα, σε ανταγωνιστικές τιμές και με άριστα αποτελέσματα.